نماینده مردم سراوان در مجلس:

انتقال گاز به سراوان مهم‌ترین خواسته مردم این منطقه است

نماینده مردم سراوان در مجلس شورای اسلامی گفت: انتقال گاز به این شهرستان‌ از مهم‌ترین و ضروری‌ترین خواسته‌های مردم این شهرستان در دور سوم سفر رئیس جمهوری است.
کد خبر: ۳۹۴۹۷۸

عبدالعزیز جمشیدزهی امروز در گفت‌وگو با فارس در زاهدان اظهار کرد: شهرستان سراوان یکی از شهرهای محروم کشور بوده که در بیشتر زمینه‌ها با مشکل مواجه است.

وی به وضعیت راه‌های شهرستان سراوان به ویژه شهرستان تازه تأسیس زابلی و سیب و سوران اشاره کرد و افزود: این شهرستان از بدترین راه‌های ارتباطی برخوردار است و متأسفانه به دلیل استاندارد نبودن راه‌ها، تعداد زیادی از شهروندان در جاده‌ها جان خود را از دست می‌دهند.

نماینده مردم سراوان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تأسیس گمرک رسمی در مرز کهک، افتتاح بیمارستان درمان و بستری 32 تختخوابه این شهرستان از دیگر خواسته‌های مردم سراوان از رئیس جمهور است.

جمشیدزهی خاطرنشان کرد: افتتاح سه سد ماشکید سفلی، رودخانه میرعبدل جالق و رودخانه بزرگ گشت که به علت صعب‌العبور بودن و بدی مسیر، توجه زیادی به آن نشده که با ایجاد سد در این رودخانه، آب شرب منطقه برای 50 تا 60 سال آینده تأمین می‌شود.

وی به مشکل برق‌رسانی به حوزه انتخابی خود اشاره کرد و عنوان کرد: بیشتر مناطق حوزه انتخابی بنده از نعمت برق محروم هستند و در این زمینه بنیاد مسکن و اداره برق کاری انجام نداده‌اند که در دور سوم سفر رئیس جمهور به استان می‌خواهیم برق‌رسانی به مناطق محروم به ویژه سراوان تحقق یابد.

ادامه تحصیل دانش‌آموزان ممتاز به عنوان دانشجوی پزشکی

نماینده مردم سراوان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مناطق جنوبی استان با کمبود پزشک مواجهه هستند که باید برای رفع این مشکل، دانش‌آموزان ممتاز و برتر به عنوان دانشجوی پزشکی بدون کنکور ادامه تحصیل دهند تا در آینده مشکل کمبود پزشک در منطقه رفع شود.

جمشیدزهی تصریح کرد: برای کمک به دبیرستان دانشگاه شهرستان سراوان باید اعتبار ویژه‌ای در نظر گرفته شود.

وی ضمن تشکر از خدمات صورت گرفته در دولت نهم و دهم گفت: متأسفانه با توجه به خدمات انجام گرفته هنوز واژه محرومیت در استان به ویژه شهرستان سراوان هویداست، به طوری که اگر کارشناسی بررسی شود، طی دو سال گذشته آسفالت راه‌ها در شهرستان سراوان به 30 کیلومتر هم نمی‌رسد.

نماینده مردم سراوان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ارتقای جاده سراوان ـ خاش از فرعی به درجه یک اصلی نیز از موارد بسیار ضروری و مهم است که تأکید فراوانی بر آن شده اما هنوز اقدام خاصی در این زمینه انجام نگرفته است.

جمشیدزهی به فرودگاه سراوان اشاره کرد و گفت: امیدواریم یکی از مصوبات هیات دولت برقراری پرواز در فرودگاه سراوان باشد که در این زمینه دولت باید به شرکت‌ها کمک کند و به عنوان پایلوت و آزمایشی چند پرواز در مسیرهایی که مردم رفت و آمد دارند، انجام شود.

اوج محرومیت در فرهنگی‌ترین شهرستان استان

نماینده مردم سراوان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: شهرستان سراوان از غنای فرهنگی‌ترین شهرهای سیستان و بلوچستان است و با توجه به رویکرد فرهنگی دولت تاکنون هیچ اقدام خاصی در این زمینه انجام نشده است، به طوری که موسیقی بلوچ استان از این شهرستان تبلور یافته اما متأسفانه این شهرستان از دارا بودن یک فرهنگسرا محروم است.

جمشیدزهی به وضعیت نامناسب آموزشی اشاره کرد و گفت: متأسفانه سرانه فضای آموزشی در شهرستان سراوان بسیار پایین است که باید به این مهم توجه ویژه‌ای شود.

وی در ادامه از زحمات دولت خدمتگزار تشکر و قدردانی کرد و افزود: امیدواریم در دور سوم سفر هیات دولت به استان، حداقل انتظارات مردم به ویژه مردم صبور شهرستان سراوان جامه عمل پوشانده شود.

جمشیدزهی یادآور شد: ما به عنوان نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی بیشتر از هر کسی به مشکلات مردم منطقه واقف هستیم و امیدواریم دولت با حمایت از نمایندگان کمک کند تا ما نسبت به مردم بتوانیم دین خود را ادا کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها